Novi trailer za "Povratak u zemlju zombija" tjedan dana prije premijere

srijeda, 09. listopada 2019.

Nastavak odlične horor komedije samo što nije stigao, ali je objavljen red band trailer koji u sebi donosi jedno poznato lice

Foto: YouTube

Horor komedija Dobrodošli u zemlju zombija 2009. godine osvojila je gledatelje diljem svijeta, a deset godina kasnije genijalna ekipa se vraća!

Do premijere nastavka Zombieland: Double Tap, kod nas prevedenog Povratak u zemlju zombija, ostalo je još jako malo, ali to nije spriječilo Sony da objavi još jedan trailer, i to red band trailer. Fantastičnu glumačku ekipu ponovno predvode Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone i Abigail Breslin kao Tallahassee, Columbus, Wichita i Little Rock, a pridružili su im se Rosario Dawson, Zoey Deutch, Avan Jogia, Luke Wilson i Thomas Middleditch.

Nastavak su napisali Rhett Reese, Paul Wernick i Dave Callaham, a u njemu se naša omiljena četvorka mora suočiti s novim vrstama zombija (koji su prilično evoluirali od prvog filma), s nekim novim preživjelim ljudima, a prvenstveno moraju se međusobno trpiti i uvažavati. U novom traileru se krije i odgovor na pitanje hoće li u nastavku biti Bill Murray o kojem su glasine krenule prije nekoliko tjedana kad je redatelj spomenuo da bi se on možda mogao pojaviti. Režiju ponovno potpisuje Ruben Fleischer.

Prvi film brzo je stekao kultni status, a iako su fanovi navijali za nastavak redatelj je priznao da to nije bilo tako jednostavno: zbog vrhunske glumačke ekipe, ali i zbog toga što su htjeli ponovno napraviti nešto novo i originalno: "Svi jako, jako volimo original. Upravo zato smo imali jako visoke standarde za nastavak za koji želimo da je barem jednako dobar kao original, ako ne i bolji."

Povratak u zemlju zombija u hrvatska kina stiže 17. listopada.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti