"Rick i Morty" uskoro na malim ekranima

ponedjeljak, 07. listopada 2019.

Četvrta sezona popularne animirane serije predstavljena je prvim trailerom, a otkriven je i datum premijere

Napokon je stigao prvi trailer za četvrtu sezonu popularne animirane serije Rick i Morty, koji nam je otkrio i dugoočekivani datum premijere novih epizoda!

Serija Rick i Morty uvijek je između sezona imala veliku pauzu, ali nikad kao do sad - posljednja epizoda treće sezone emitirala se prije točno dvije godine, a u njoj je lik Mr. Poopy Butthole i komentirao kako ćemo naslovni dvojac u novoj sezoni gledati za "puuuno vremena".

Napokon je to puno vremena prošlo, jer je Adult Swim objavio kako će prva epizoda nove sezone stići 10. studenog.

Tvorci serije Dan Harmon i Justin Roiland uvjeravaju nas kako nećemo više morati čekati toliko dugo: "Mislim da mogu reći kako je ova pauza između treće i četvrte sezone najduža i da je to zadnji put da je tako dugo čekanje.", rekao je Harmon.

Roiland se u novoj sezoni vraća kao naslovni likovi Rick Sanchez i Morty Smith, a svoje glasove ponovno će posuditi i Chris Parnell kao Jerry, Spencer Grammer kao Summer i Sarah Chalke kao Beth.

U novoj sezoni očekujemo i neke gostujuće zvijezde, a među njima će biti Taika Waititi, Kathleen Turner, Sam Neil i Paul Giamatti.

Nova sezona donosi novih 10 epizoda, a s obzirom na to da je serija dobila zeleno svjetlo za još čak 70 epizoda, možemo očekivati da će neobičan dvojac na malim ekranima biti još mnogo godina.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti