Michael Bay i Ryan Reynolds udružili snage u Netflixovom filmu "6 Underground"

srijeda, 02. listopada 2019.

Pogledajte eksplozivan trailer za akcijski triler koji donosi priču o šest bogataša koji se bore protiv kriminala

Foto: YouTube

Početkom tjedna filmaš Michael Bay na svom je Instagramu najavio da će njegov novi projekt biti klasičan Michael Bay, a onda je stigao i prvi trailer!

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michael Bay (@michaelbay)

Na Netflix nam tako uskoro stiže Bayev akcijski triler 6 Underground u kojem glavnu ulogu nosi Ryan Reynolds kao One, vođa šestero pojedinaca iz cijelog svijeta koji su se udružili kako bi se borili protiv kriminala i to nakon što su sve uvjerili da su – mrtvi. Ova grupica će izbrisati svoju prošlost jer im je bitno da njihova djela ostanu zapamćena, a ne oni sami. "Najbolji dio toga kad si mrtav jest sloboda. Ne moramo nikome odgovarati", kaže One u traileru.

Bay je većinu proteklog desetljeća radio na Transformers franšizi uz koje je napravio filmove Pain & Gain i akcijsku triler dramu 13 sati: Tajni vojnici Benghazija. Reynolds uz 6 Underground ima još jedan veliki Netflixov projekt u planu, a to je Red Notice u kojem glumi uz Dwaynea Johnsona i Gal Gadot (planiran za studeni 2020.).

U ostalim ulogama su Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy Lior Raz, Payman Maadi i Dave Franco.

6 Underground na Netflix stiže 13. prosinca.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti