Margot Robbie radi novu adaptaciju stripa "Tank Girl"

srijeda, 11. rujna 2019.

Jedan od tvoraca originalnog stripa, Alan Martin, otkrio je kako je novi film već u stvaralačkoj fazi

Čini se kako će Tank Girl dobiti još jednu šansu za filmski uspjeh! Margot Robbie i njena produkcijska kuća LuckyChap Entertainment, navodno u planu imaju napraviti novi film o Tank Girl, ako je vjerovati jednom od tvoraca stripa Alanu Martinu.

Martin je objavio tweet u kojem otkriva kako je produkcijska kuća LuckyChap preuzela prava od MGM-a te da je film već neko vrijeme u razvoju. Redateljsku palicu navodno bi trebao preuzeti Miles Joris-Peyrafitte.

Robbie već ima iskustva sa stripovskim adaptacijama, s obzirom na to da ju gledamo u ulozi Harley Quinn, ali postoji šansa da u ovom filmu netko drugi preuzme glavnu ulogu. Tek kad Robbie pročita scenarij će odlučiti hoće li preuzeti ulogu.

Martin i Jamie Hewlett prvi su strip o Tank Girl stvorili 1988. godine nakon čega je brzo postala favorit ljubiteljima stripova. Priča prati Rebeccu Buck, rođenu pod imenom Fonzie Rebecca Buckler, koja živi u tenku. Ona preuzima niz misija za sumnjivu organizaciju prije no što napravi ozbiljnu grešku te postane odmetnik radi svojih seksualnih naklonosti i zlorabljenja raznih supstanci.

U originalnom filmu koji je izašao 1995. godine, u glavnoj se ulozi našla Lori Petty. Film nije oduševio kritičare, a ni brojke s kino-blagajni nisu im bile u korist. Nadamo se da će ovaj novi film biti bolji. Detalje oko produkcije za sada još ne znamo.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >