Jason Momoa kao slijepi ratnik u traileru za dramsku seriju "See"

srijeda, 11. rujna 2019.

Serija stiže na novi streaming servis Apple TV+ 1. studenog

Foto: YouTube

Apple je objavio prvi trailer za dramsku seriju See u kojoj glavnu ulogu ima Jason Momoa.

Radnja serije odvija se u dalekoj budućnosti nakon što je smrtonosni virus ubio skoro cijelo čovječanstvo, a oni koji su preživjeli i svi njihovi potomci sad su slijepi. Momoa se našao u ulozi Babe Vossa, oca blizanaca rođenih stoljeće nakon katastrofe koji imaju neobičnu moć: mogu vidjeti. Baba sad mora zaštititi svoje pleme i svoju djecu od moćne kraljice koja želi uništiti blizance jer su oni prijetnja svemu čemu se čovječanstvo prilagodilo zadnjih godina.

U ostalim ulogama su međunarodno poznati glumci Alfre Woodard, Yadira Guevara-Prip, Sylvia Hoeks, Nesta Cooper, Archie Madekwe, Christian Camargo, Hera Hilmar i Marilee Talkington. Dosta glumačke i ostale ekipe je ili slijepo ili slabovidno. Tvorac serije je Stephen Knight, a režiju potpisuje Francis Lawrence.

See će biti jedna od prvih serija za Apple TV+, novi streaming servis tehnološkog giganta, koji s radom počinje 1. studenog. Usluga će koštati 4,99 dolara mjesečno i neće sadržavati reklame, a generalni direktor Applea Tim Cook dodao je da će oni koji kupe novi Mac, iPhone ili iPad imati godinu dana Apple TV+ besplatno. Uz seriju See neke od prvih serija još će biti The Morning Show, For All Mankind i Dickinson.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti