Novi trailer za nastavak kultnog horora "Isijavanje"

utorak, 10. rujna 2019.

Ewan McGregor je Jackov sin Danny i suočit će se s događajima iz hotela Overlook u studenom ove godine

Foto: YouTube

U kina nam je stiglo drugo poglavlje legendarnog horora Ono rađenog prema kultnoj knjizi Stephena Kinga pa je bilo prigodno izbaciti novi trailer za još jednu ekranizaciju njegovog romana koja uskoro stiže u kina.

U studenom nam tako stiže Doctor Sleep, nastavak kultnog Isijavanja s Jackom Nicholsonom, pa je bilo vrijeme za još jednu najavu. Sredinom lipnja vidjeli smo prvu u kojoj odrasli Danny Torrance (Ewan McGregor) istražuje ruševine hotela Overlook te imamo nekoliko scena koje nas podsjećaju na originalni film. U originalnoj priči Danny je još kao dječak blagoslovljen i proklet neobičnim moćima poznatim kao isijavanje, a njegov ga je otac Jack (Nicholson) progonio nakon što je poludio u spomenutom hotelu u kojem se privremeno nastanio sa svojom obitelji.

Novi trailer donosi neke nove scene koje će vas podsjetiti na stari film, a srećemo i djevojčicu Abru (Kyliegh Curran) koja također posjeduje isijavanje i odmah u Dannyju prepozna da ga ima i on. No, to je tek početak problema jer postoji tajanstveni kult koji lovi ljude s isijavanjem jer vjeruje da je to put ka besmrtnosti. Danny i Abra morat će pomoći jedan drugome pa se tako Danny mora suočiti s onime što se dogodilo kobne zime u hotelu Overlook...

Režiju i scenarij filma potpisuje Mike Flanagan, a u ostalim ulogama su Rebecca Ferguson, Bruce Greenwood, Alex Essoe, Jocelin Donahue i Jacob Tremblay. Doctor Sleep u američka kina stiže 8. studenog, a u hrvatska stiže u distribuciji Blitza također u studenom (ne zna se točan datum).

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >