Goran Višnjić u seriji "The Boys"

petak, 06. rujna 2019.

Višnjić će se pridružiti glumačkoj ekipi izvrsne Amazonove serije, a pridružit će mu se i "Bezvremenska" kolegiva Claudia Doumit

Zvijezde serije Bezvremeni Goran Višnjić i Claudia Doumit, pridružit će se glumačkoj ekipi druge sezone Amazonove serije The Boys, i to u više epizoda.

Temeljenu prema stripu Garetha Ennisa (koji je također autor stripa Preacher) i Daricka Robertsona, seriju je stvorio Eric Kripke, koji stoji iza Supernaturala i Bezvremenskih, Amazonova serija prvom je sezonom oduševila gledatelje.

Claudia Doumit, Malcolm Barrett

Serija je smještena u svijet gdje superjunaci u javnosti rade za dobrobit ljudi, ali iza zatvorenih vrata vidimo njihovu stvarnu, mračniju narav. Tu na scenu stupaju "Dečki" (the Boys), grupa osvetnika koji su naumili srušiti korumpiranu korporaciju koja stoji iza superjunaka.

Višnjić će se naći u ulozi Alistaira Adana, karizmatičnog, ali sumnjivog vođe zagonetne crkve, dok će Doumit biti Victoria Neuman, mlada i nadobudna kongresnica. Njihov kolega iz serije Bezvremenski, Malcolm Barrett također će se vratiti u novoj sezoni, a njega smo imali prilike upoznati u prvoj sezoni gdje je otkrio svoj bliski susret sa Superima.

Glumačku ekipu serije The Boys predvode Karl Urban, Jack Quaid, Erin Moriarty i Elisabeth Shue, a posebnu pohvalu za svoju izvedbu dobio je Antony Starr, koji se nalazi u ulozi Homelandera.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti