"Bilo jednom... u Hollywoodu" postaje mini-serija

ponedjeljak, 09. rujna 2019.

Quentin Tarantino ima preko četiri sata snimljenih scena, od kojih većina nije stigla do kino-dvorana

Ubrzo nakon što je film Bilo jednom... u Hollywoodu redatelja Quentina Tarantina, stigao u kina, počele su se širiti glasine kako popularni scenarist/režiser razmišlja neobjavljene snimke filma pretvoriti u mini-seriju za Netflix.

Istu stvar filmaš je napravio ranije ove godine, objavivši dodatne kadrove filma Mrska osmorka. Je li Bilo jednom... u Hollywoodu sljedeći na redu? Ako je vjerovati Bradu Pittu - jest.

Pitt, koji u filmu ima jednu od glavnih uloga, u nedavnom je razgovoru za New York Times otkrio kako je Tarantino već raspravljao o toj ideji te da se radi o "prilično uzbudljivoj ideji".

Ono što znamo o filmu jest da je originalna, redateljska verzija, punih dva sata duža od verzija koja se na kraju našla u kinima. Neke scene iz te produžene verzije našle su se u promo materijalima i trailerima, koje u kinima nismo imali priliku vidjeti.

Ono što znamo da je izbačeno jest Tim Roth u ulozi butlera Jaya Sebringa, James Marsden kao Burt Reynolds i Danny Strong koji je glumio Deana Martina.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >