Kristen Stewart su rekli da bi mogla dobiti svoj Marvel film pod jednim uvjetom

četvrtak, 05. rujna 2019.

U intervjuu za Harper’s Bazaar glumica je otkrila s kakvom se diskriminacijom suočila

Foto: YouTube

Kristen Stewart u najnovijem intervjuu koji je dala za časopis Harper’s Bazaar otkrila je s kakvom se diskriminacijom suočila i to zbog svoje seksualnosti.

"Otvoreno su mi rekli da ako sama sebi napravim uslugu i ne držim se za ruke u javnosti sa svojom curom, onda bih mogla dobiti i svoj Marvelov film. Ne želim raditi s takvim ljudima", rekla je Stewart.

Glumica je nedavno postala otvorenija o svojoj seksualnosti. Obožavana glumica iz Sumrak sage u kojoj je utjelovila Bellu Swan tada je u stvarnom životu bila u ozbiljnoj vezi s Robertom Pattinsonom, koji je u filmovima zaigrao omiljenog vampira Edwarda Cullena. Fanovi filmova su bili oduševljeni njihovom romansom koja je bila naprasno prekinuta, a Stewart je započela vezu s producenticom Alicijom Cargile. No, tek sad nakon nekoliko godina odlučila se otvoriti jer je nedostatak slobode postao previše ograničavajući: "Htjela sam konačno početi uživati u životu, a sve te tajne i skrivanja moje intime su to kvarile. Zašto ne bih mogla u javnost s osobom s kojom sam u vezi? Zašto ne bih o tome pričala? Onda su mi rekli da ako želim sačuvati karijeru, uspjeh i produktivnost da se to mnogima neće svidjeti."

Kristen Stewart za svoje je filmove dobila na desetke nagrada i priznanja te je prva američka glumica koja je dobila nagradu César (Oblaci nad Sils Marijom), a bila je najplaćenija glumica na svijetu 2010. i 2012. godine. 2017. godine režirala je svoj prvi kratki film Come Swim.

Ovu zaposlenu glumicu uskoro ćemo moći gledati na Amazonu u biografskoj drami Seberg u kojoj je utjelovila glumicu Jean Seberg, u studenom nam u kina stiže nova verzija Charliejevih anđela u kojima glumi s Naomi Scott i Ellom Balinska, a u siječnju 2020. godine u kina stiže triler Underwater u kojem igra glavnu ulogu.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti