Zach Galifianakis i njegove dvije paprati kreću na turneju

srijeda, 04. rujna 2019.

Stigao je prvi trailer za film "Between Two Ferns: The Movie", koji predstavlja filmsku verziju urnebesnog showa

Stvaranje filmske verzije bilo koje serije ili showa može biti problematično, ali stvaranje filmske verzije web serijala/talk showa posebnog stila pod vodstvom Zacha Galifianakisa - to je nešto potpuno neočekivano!

Galifianakis i scenarist i redatelj Scott Aukerman pokušali su od neobičnog showa Between Two Ferns stvoriti film, a prve kadrove danas imamo prilike vidjeti u traileru.

Between Two Ferns je zapravo talk show u kojem Galifianakis, na sebi svojstven način, razgovara sa slavnim osobama. U filmskoj verziji ta je priča malo proširena i otprilike ide ovako:

Will Ferrell je preuzeo Galifianakisov show i stavio ga na humoristični web portal Funny or Die (on je zapravo jedan od pokretača tog portala, a Between Two Ferns se tamo i prikazuje). Nakon incidenta u kojem se skoro utopio Matthew McConaughey, Ferrel zahtjeva od Galifianakisa više sadržaja te on kreće s malom ekipom na turneju, kako bi snimio niz intervjua s poznatim osobama i tako spasio svoju karijeru i reputaciju. Naravno da sve to vodi do kaosa, neugodnih tišina i pokušaj izgovaranja imena Benedicta Cumberbatcha.

Between Two Ferns: The Movie donijet će nam mnogobrojna poznata lica, među kojima su i Keanu Reeves, Brie Larson, Jon Hamm, Chriss Teigen i David Letterman. Kako će oni preživjeti Galifianakisove neugodne intervjue saznat ćemo 20. rujna, kada film stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti