Novi "Terminator" početak je nove trilogije

ponedjeljak, 02. rujna 2019.

James Cameron, producent filma "Terminator: Dark Fate" i redatelj prva dva filma, otkrio je planove za franšizu

Novi Terminator trebao bi označiti početak nove trilogije!

Možda vam se čini da ste ove vijesti već negdje nekad čuli i potpuno ste u pravu. Terminator: Salvation iz 2009., s Christianom Baleom u ulozi Johna Connora trebao je biti početak nove trilogije, kao i Terminator: Genisys iz 2015. godine, koji je uz trilogiju filmova trebao dobiti i dodatak u vidu televizijske serije koja bi nadopunila priču iz filmova.

Kritički i komercijalni uspjeh spomenutih filmova doveo je do toga da su svi potencijalni projekti odbačeni no, James Cameron silno želi da Terminator dobije trilogiju. Nadajmo se da će ovo za njih biti treća sreća jer bi nadolazeći Terminator: Dark Fate navodno trebao započeti novu trilogiju.

Tijekom razgovora za Deadline, Cameron, koji na filmu radi kao producent te je uključen u stvaranje priče i pisanje scenarija, otkrio je kako su on i scenaristi osmislili priču koja bi se protezala kroz tri filma. Cilj je bio predstaviti tu priču Lindi Hamilton kako bi je lakše nagovorili da se vrati.

"Nekoliko smo tjedana proveli smišljajući priču i razmišljajući koji tip priče želimo ispričati, kako bismo imali nešto za predstaviti Lindi. Zasukali smo rukave i bacili se na stvaranje i na sve smo gledali kao na priču kroz tri filma, tako da tu postoji veća priča. Ako nam se posreći da zaradimo dosta novaca s filmom Dark Fate, točno znamo u kojem smjeru trebamo dalje ići."

Sudbina Terminator franšize sada je u rukama publike i kritike. Hoće li Terminator: Dark Fate biti dovoljno uspješan da dobijemo i nastavke saznat ćemo već krajem listopada kada film krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >