Kevin Hart hospitaliziran nakon automobilske nesreće

ponedjeljak, 02. rujna 2019.

Komičar je zadobio teške ozljede leđa, ali ozljede nisu opasne po život

Foto: PR Photos

Kevin Hart jučer je hospitaliziran nakon automobilske nesreće koja se dogodila južno od Calabasasa.

ABC7 prenosi da je vozač u Hartovom klasičnom Plymouth Barracudi iz 1970. skrenuo s ceste i otkotrljao se niz nasip. Hart je bio jedan od dvojice putnika u autu i zadobio je teške ozljede leđa iako one nisu opasne po život. Vozač automobila je također hospitaliziran dok treći putnik ima lakše ozljede pa nije zaprimljen u bolnicu. Još uvijek se utvrđuje uzrok nesreće, a potvrđeno je da nije bilo naznake da je za nesreću kriva droga ili alkohol. Svim sudionicima nesreće želimo što brži oporavak.

Nedavno je Kevin Hart objavio da će glumiti u komediji o superheroju Night Wolf u kojem bi trebao zaigrati običnog čovjeka upoznaje roditelje svoje zaručnice, a u jednom trenutku otkrije da se njegov budući punac tijekom mjesečine pretvara u superheroja Night Wolfa.

Hart je posudio glas u animiranom filmu Tajni život ljubimaca 2, a u prosincu nam u kina stiže nastavak hita Jumanji: Dobrodošli u džunglu, Jumanji: The Next Level, u kojem glumi sa svojim prijateljem Dwayneom Johnsonom. U travnju 2020. za premijeru je planirana drama Fatherhood u kojoj ima glavnu ulogu i koja se trenutno nalazi u post-produkciji.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti