Stigao trailer za Netflixovu seriju "The Politician" Ryana Murphyja

srijeda, 21. kolovoza 2019.

Serija vrvi poznatim glumačkim facama, a govori o tome kako ambicije jednog srednjoškolca mogu imati opake posljedice

Foto: YouTube

Političke borbe u srednjim školama nisu ništa novo, ali sad je tu nova Netflixova serija The Politician koju je napravio Ryan Murphy (Pose, Američka horor priča, Glee) i koja će tu borbu odvesti stepenicu više.

U glavnoj ulozi nalazi se dobitnik nagrade Tony Ben Platt kao Payton Hobart, ambiciozni srednjoškolac koji ima sve, a nedostaje mu samo jedna sitnica: želi predvoditi učeničko vijeće samo kako bi jednog dana predvodio zemlju. Usput se rješava svojih (potencijalnih) suparnika na razne načine.

U njegovoj borbi za vlast na putu mu neće stajati samo ostali učenici, nego će se na njegovom krvavom putu naći i odrasli, na primjer Rose (Jessica Lange). Naizgled jednostavan pothvat za osvajanje škole pretvorit će se u krvavu bitku zbog koje bi se čak i Georgina Hobart (Gwyneth Paltrow) mogla okrenuti protiv vlastitog sina.

U ostalim ulogama su ništa manje poznata imena: Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, David Corenswet, Rahne Jones, Theo Germaine, Benjamin Barrett i Laura Dreyfuss. Seriju uz Murphyja potpisuju Brad Falchuk i Ian Brennan.

Prva sezona serije The Politician imat će osam epizoda i bit će dostupna na Netflixu od 27. rujna s tim da je u planu i druga sezona. Ovo je prva velika Murphyjeva serija za Netflix nakon što je prošle godine s njima potpisao vrijedan ugovor.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti