Povratak Jedija: Ewan McGregor ponovno kao Obi-Wan Kenobi

ponedjeljak, 19. kolovoza 2019.

Disney+ planira novu seriju o jednom od omiljenih Jedi majstora

Ewan McGregor nikada nije skrivao želju da se ponovno vrati u ulogu Obi-Wana Kenobija, lika kojeg je prvi put glumio u filmu Ratovi zvijezda: Fantomska prijetnja 1999. godine. Čini se da će mu se napokon ta želja i ostvariti!

Disney u pripremi ima visokobudžetnu seriju o avanturama Jedija majstora. Originalno je studio planirao napraviti njegov samostalni film, no ta je ideja prerasla u seriju, kao i s likom Bobe Fetta, koji je u fokusu nadolazeće serije Mandalorian.

Te odluke dolaze nakon razočaravajuće zarade samostalnog filma o Hanu Solou i odluke da se više usmjere na svoj novi streaming servis. Disney+ u pogon kreće 12. studenog, a Mandalorian će biti jedna od glavnih serija koja će među prvima imati premijeru. Uz to se radi još jedna spin-off serija s Diegom Lunom i Alanom Tudykom koji će reprizirati svoje likove iz filma Rogue One.

Radnja i drugi detalji vezano uz projekt o Obi-Wanu za sada još nisu poznati, ali sve detalje očekujemo u skorije vrijeme.

Ovih smo dana također saznali da je Disney+, koji će u svom paketu nuditi i Hulu i ESPN+, odlučio stati na kraj dijeljenju lozinki, što je trenutno uobičajena praksa Netflix i Hulu pretplatnika. Kako točno misle tome stati na kraj nije poznato, ali korisnici već sad nisu oduševljeni s tom idejom jer plaćaju veću pretplatu kako bi mogli imati bolju uslugu i na jednom računu imati više korisnika, a to im Disney+ planira onemogućiti.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti