Novi film u "G.I. Joe" franšizi u pripremi

ponedjeljak, 12. kolovoza 2019.

Paramount i Hasbro planiraju napraviti novi film o popularnim akcijskim likovima

Baš kada smo pomislili kako su se Paramount i Hasbro odmaknuli od timskih filmova iz G.I. Joe svijeta, stiže vijest kako je ipak još jedan film u pripremi.

Scenaristi Teenage Mutant Ninja Turtles filma, Josh Applebaum i Andre Nemec rade na scenariju za novi film, koji će opet donijeti novi tim, a za sada još nema niti radni naziv. Jedan od likova kojeg bi ovog puta mogli predstaviti jest agent na tajnom zadatku Philip M. Provost aka Chuckles.

Projekt je za sada u ranoj fazi razvoja, te postoji mogućnost da, kao i planirani treći film, cijeli projekt padne u vodu, ali izgleda kako su studio i njihov partner Hasbro odlučni još malo iskoristiti popularnu liniju akcijskih figura.

Osim ovog filma, trenutno je u pripremi i spin-off film usmjeren na Snake Eyesa. Film je u pretprodukciji, a izlazak se očekuje u listopadu 2020. godine.

Posljednji film u franšizi, G.I. Joe: Osveta, izašao je 2013. godine. Iako nije prošao loše, zaradivši 375 milijuna na budžetu od 130 milijuna dolara, željeni uspjeh ipak je izostao, a ni fanovi nisu bili pretjerano oduševljeni. Nadamo se da će s novim filmom nadoknaditi sve i zadovoljiti gledatelje.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >