Laurence Fishburne i Nicolas Cage kao krijumčari droge

ponedjeljak, 12. kolovoza 2019.

Pogledajte trailer za kriminalistički triler "Running with the Devil" s dvije poznate glumačke face

Foto: YouTube

Filmova o krijumčarenju droge ima puno, ali nijedan dosad nije imao Nicolasa Cagea i Laurencea Fishburnea zajedno!

U odabrana kina i kao VOD stiže nam kriminalistički triler Running with the Devil u kojem glavne uloge imaju spomenute glumačke face koji su dio velike ekipe krijumčara droge koji dobiju opasan zadatak. Toliko opasan da ekipa u filmovima nema ni svoja imena već se vode pod kodnim imenima The Boss, The Cook, The Man i tome slično.

 

Cage je The Cook koji uživa veliko povjerenje svog šefa, prikladno nazvanog The Boss (Barry Pepper), i koji će mu dati važan zadatak: treba saznati gdje cure informacije o njihovom kartelu i tko je za to odgovoran. The Cook dobije i partnera koji mu pomaže u zadatku, drugog krijumčara droge poznatog pod nazivom The Man (Fishburne). Slijedi nam ono što imamo u svakom drugom sličnom filmu: bit će tu dvostrukih prijevara, policije koja mora uhvatiti naše glavne junake, ima i puno tenzija, problema i (ne)očekivanih obrata. Sve to plus Nicolas Cage i Laurence Fishburne – zabava je garantirana.

U ostalim ulogama su Adam Goldberg, Leslie Bibb, Clifton Collins Jr., Peter Facinelli, Natalia Reyes i Cole Hauser, a režiju i scenarij potpisuje Jason Cabell.

Running with the Devil u odabrana kina stiže 20. rujna.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2019 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >