Kevin Hart radi akcijsku seriju za Quibi

srijeda, 31. srpnja 2019.

Streaming servis za mobilne uređaje bit će dostupan od travnja 2020., a već dosta zvijezda je potpisalo za neki projekt

Foto: YouTube

Kevin Hart najnovije je ime s A-liste koji je potpisao ugovor za Quibi projekt.

Hart će raditi na seriji imena Action Scene u kojoj će zapravo glumiti samog sebe u pokušaju da dobije akcijsku ulogu života. Nakon što ga odbiju za ulogu iz snova on slučajno sretne akcijsku zvijezdu s A-liste što pokrene seriju neobičnih događaja. Hart se potom mora suočiti s opasnih akcijskim situacijama koje mora proći, a pomoći će mu neki od najvećih hollywoodskih akcijskih zvijezda.

"Jako sam uzbuđen što ću dovesti puno akcije i još više smijeha novoj publici uz partnerstvo s Quibijem i mrežom Laugh Out Loud. Naše ekipe zajedno rade kako bismo stvorili nešto jedinstveno i jedva čekam da gledatelji vide konačan rezultat", rekao je Hart.

Hrpa poznatih je već potpisalo s Quibijem za vlastite projekte, neki od njih su Thomas Lennon, Steven Spielberg, Darren Criss, Peter Farrelly, Liam Hemsworth i Tyra Banks.

Quibi će biti novi streaming servis čije je pokretanje planirano za travanj 2020. godine, a posebnost je to što će biti dostupan samo za mobilne uređaje. Nudit će drame, komedije, trilere, reality emisije i druge programe koji će se gledati na mobitelima, a svaka epizoda će trajati između 7 i 10 minuta. Taman da prikratite vrijeme u raznim situacijama. Funkcionirat će putem pretplate koja će iznositi 5 dolara mjesečno s oglasima, odnosno 8 dolara bez oglasa. Navodno će već s pokretanjem biti dostupno oko 7 tisuća naslova.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2019 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >