Amazon dao zeleno svjetlo za nove sezone svojih serija

ponedjeljak, 29. srpnja 2019.

Spašeni "Expanse" ćemo gledati i u petoj sezoni, dok je "Carnival Row" dobio odobrenje za drugu sezonu prije premijere prve

Amazon je na ovogodišnjem panelu Udruge televizijskih kritičara, objavio nekoliko novosti vezano uz svoj program, uključujući i novosti o nadolazećim sezonama svojih serija.

Među njima se našla is serija Expanse, koja je već dobila zeleno svjetlo za petu sezonu! Amazon je Expanse spasio od otkazivanja te četvrtu sezonu očekujemo u prosincu ove godine, a tijekom ovogodišnjeg Comic-Cona predstavljen je i trailer za omiljenu znanstveno-fantastičnu seriju. Ekipa Rocinantea u novoj će se sezoni naći u novoj opasnosti na novom, još neistraženom planetu.

Uz vijest o još jednoj sezoni serije Expanse, stiglo je i rano odobrenje za drugu sezonu fantasy serije Carnival Row, čiju prvu sezonu tek očekujemo. Smještena u viktorijanski fantastičan svijet, serija donosi svijet ispunjen mitološkim bićima koja su napustila svoja egzotična rodna mjesta nakon ljudske invazije.

Rastuća populacija tih čudesnih imigranata bori se sa suživotom s ljudima jer im je zabranjeno živjeti, voljeti i letjeti slobodno. No, čak i u tami postoji nada. Ljudski detektiv Rycroft Philostrate (Orlando Bloom) i imigrantica vila Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) započnu opasnu aferu unatoč sve više netolerantnom društvu oko njih. Vignette čuva tajnu koja bi mogla ugroziti Rycroftov svijet za vrijeme jednog od najvažnijih slučajeva u njegovoj karijeri: niz stravičnih ubojstava prijeti miru u Rowu.

Prva sezona serije Carnival Row na Amazon stiže 30. kolovoza.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti