Tom Hanks kao Mister Rogers u prvom traileru za biografsku dramu

srijeda, 24. srpnja 2019.

Odabir glavnog glumca za priču o omiljenom TV voditelju dobio je negativne kritike jer Hanks i Rogers nemaju nikakve sličnosti

Foto: YouTube

Sony je objavio prvi trailer za biografsku dramu A Beautiful Day in the Neighborhood u kojoj dvostruki Oskarovac Tom Hanks glumi voljenog američkog TV voditelja, glazbenika, producenta i svećenika Freda Rogersa.

Freda Rogersa poznatog kao Mister Rogers utjelovio je Tom Hanks, a film donosi istinitu priču o njegovom prijateljstvu s ciničnim novinarom Tomom Junodom (Matthew Rhys) koji je bio angažiran da napravi članak o omiljenom dugogodišnjem televizijskom voditelju. Dvojica potpuno nepoznatih ljudi polako će postati prijatelji, a Rogers će malo-pomalo Junodu davati različite savjete i lekcije o tome kako da ne bude toliko ciničan i da se usmjeri na ljubaznost i suosjećanje. Prijateljstvo će na kraju pozitivno utjecati na obojicu. Iako je film o Rogersu bitno je napomenuti da on nije glavni protagonist, već je ovo priča o tome kako je on utjecao na ljude oko sebe.

Režiju potpisuje Marielle Heller prema scenariju Micaha Fitzerman-Bluea i Noaha Harpstera. U ostalim ulogama su Susan Kelechi Watson,Enrico Colantoni, Wendy Makkenam, Tammy Blanchard i Chris Cooper.

Od Rogersovih projekata valja istaknuti Mister Rogers' Neighborhood, jednu od najpoznatijih dječjih televizijskih emisija svih vremena koja datira iz 1960-ih kad je počela s prikazivanjem na CBC-u pod imenom Misterogers. 1966. godine emisija je dobila novi dom u SAD-u gdje je dobila prvo spomenuto ime. Emisija se prikazivala sve do 2001. godine.

A Beautiful Day in the Neighborhood u američka kina stiže 22. studenog.

D.Ž.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti