Tom Cruise vraća se visinama u traileru za "Top Gun: Maverick"

petak, 19. srpnja 2019.

Glumac reprizira svoju ulogu opasnog borbenog pilota u dugoiščekivanom nastavku

Stigao je prvi trailer za željno iščekivani nastavak filma Top Gun - Top Gun: Maverick, a Tom Cruise ponovno se nalazi u svojoj ulozi kao super borbeni pilot.

Glumac je iznenadio publiku na ovogodišnjem Comic-Conu u San Diegu kako bi predstavio trailer, koji ga pokazuje ponovno u ulozi Mavericka, koji će se ovog puta boriti s pitanjima kao što je tehnologija dronova i peta generacija pilota.

Trailer nam Mavericka prikazuje kao osobu koja ne želi napredovati, već godinama ima čin kapetana, a već je mogao biti admiral s dvije zvjezdice, i njegovo je vrijeme stiglo kraju. Barem tako tvrdi Ed Harris.

U novoj glumačkoj postavi nalazi se Miles Teller kao sin od Goosea, kojeg je u originalu glumio Anthony Edwards, a ovdje postaje Maverickov štićenik. Uz njega su tu i Glenn Powell, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Jay Ellis i Val Kilmer, koji se vraća kako bi glumio Icemana.

Nastavak originala iz 1986. u produkciji je od 2010. Redateljsku palicu drži Joseph Kosinski, a film će u kina uletjeti 16. lipnja 2020. godine.

M.M.K.

Komentari (4)
Povezane vijesti

Ostale vijesti