Otkrivena radnja novog Bonda - Rami Malek je novi negativac!

petak, 26. travnja 2019.

Uz niz novih glumaca, otkriven je povratak i nekih poznatih imena kao što je ono Jeffreya Wrighta, koji se vraća kao Felix Leiter

25. Bond napokon će krenuti s produkcijom nakon mnogobrojnih promjena i problema koji su se odvijali iza scena, a filmaši su putem Interneta objavili video koji je išao uživo s Jamajke, iz GoldenEye vile Iana Fleminga.

Još uvijek nije otkriven službeni naziv filma, ali producenti Barbara Broccoli i Michael G. Wilson su, zajedno s redateljem Caryjem Fukunagom, otkrili niz novih i poznatih lica koja će se pridružiti Danielu Craigu u njegovoj novoj Bond avanturi.

Jeffrey Wright vratit će se kao američki agent Felix Leiter, kojeg smo mogli gledati u filmovima Casino Royale i Quantum of Solace. Uz njega se vraćaju i Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux i Ben Whishaw, što je već prije bilo objavljeno.

Što se tiče novih glumaca, tu su Lashana Lynch iz Kapetanice Marvel, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik i Dali Benssalah.

Glumačkoj se postavi pridružio i novi negativac - Rami Malek. Uz video poruci koju je poslao iz New Yorka, ovaj je oskarovac potvrdio svoj angažman i rekao: "Obećavam vam svima, potrudit ću se da gospodin Bond ne prođe tako lako."

Otkriven je i scenarij novog filma, koji potvrđuje kako film počinje s Bondom, koji živi jednostavnim životom:

Bond je napustio aktivnu službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir kratkog je vijeka kada se njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIA pojavi i traži pomoć. Misija koja je bila spasiti otetog znanstvenika postane puno opasnija od očekivanog, a Bond se nađe potrazi za tajanstvenim zlikovcem naoružanim s opasnom novom tehnologijom.

Kako će ta priča završiti za Bonda ćemo saznati početkom travnja sljedeće godine, kada film stigne u kina diljem svijeta.

M.M.K.

Komentari (3)
Povezane vijesti

Ostale vijesti