Prvi trailer za "Swamp Thing" otkriva horore u močvari

četvrtak, 25. travnja 2019.

Unatoč glasinama da je projekt pred propasti, DC Universe je objavio trailer za svoju nadolazeću seriju

Glasine kako je cijeli projekt Swamp Thinga propao, koje su nedavno kružile internetom, očito su bile malo pretjerane. Unatoč navodima kako je produkcija u Sjevernoj Karolini otkazana, DC Universe nastavlja marketing za svoju novu seriju te danas imamo priliku vidjeti prvi trailer za seriju, nakon što je prošli tjedan objavljen i kraći teaser.

James Wan (Conjuring) je izvršni producent serije, a scenarist filma Ono Gary Dauberman radi na scenariju, tako da možemo očekivati da će horor elementi biti na razini.

Swamp Thing prati Abby Arcane koja istražuje ono što izgleda kao smrtonosni virus iz močvare, u malom gradu u Louisiani. Međutim, uskoro otkriva kako močvara krije mistične i zastrašujuće tajne. Kada se neopisivi i jezivi horori pojave iz mračne močvare, nitko nije siguran.

Crystal Reed glumi Abby Arcane, dok je Andy Bean Alec Holland, biolog koji naiđe na neke mračne stvari koje vrebaju u močvari te se transformira u čudovišnog Swamp Thinga, kojeg će pod teškom maskom igrati Derek Mears.

U seriji, koja bi trebala biti dostupna 31. svibnja na DC-jevoj platformi DC Universe, još glume i Virginia Madsen, Jennifer Beals, Will Patton i Ian Ziering.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti