AMC planira još jednu seriju u svijetu "Živih mrtvaca"

srijeda, 10. travnja 2019.

Treću seriju na malim ekranima možemo očekivati tijekom 2020. godine

Sprema se poslastica za sve obožavatelje serije Živi mrtvaci: AMC planira i treću seriju o toj tematici!

Nova, zasad neimenovana dramska serija, također će se baviti preživjelima u "zombi" svijetu, a u naslovnim ulogama će biti dva ženska lika jer su u AMC-u primjetili da gledatelji vole i suosjećaju sa ženskim likovima u originalnoj seriji. Više detalja od toga, tipa znači li to da će se neki od postojećih ženskih likova naći u novoj seriji, nisu htjeli otkriti.

"S ovom serijom ćemo biti na tržištu cijele godine; svijet Živih mrtvaca će tako trajati od Super Bowla do Dana zahvalnosti", objasnio je odluku predsjenik prodaje za AMC Networks Scott Collins.

Gledanost Živih mrtvaca nije više visoka kao na početku, štoviše neke epizode su slabo gledane, što nije čudno s obzirom na to da se serija prikazuje od 2010. godine. Treća serija bit će još jedan pokušaj da se Živi mrtvaci održe na vrhu.

Autori serije će biti Scott Gimple i Matt Negrete, koji je već pet sezona scenarist i producent Živih mrtvaca. Produkcija kreće ovo ljeto tako da bi serija na male ekrane trebala stići tijekom sljedeće godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti