Matt Smith je Charles Manson

srijeda, 13. ožujka 2019.

Stigla je prva najava filma "Charlie Says" o zloglasnom vođi kulta i ženama koje su za njega ubijale

IFC Films objavili su prvi trailer za Charlie Says, film koji se fokusira na žene kojima je manipulirao zloglasni ubojica i vođa kulta Charles Manson. Filmašica Mary Harrons režirala je film, koji je debitirao u Veneciji na filmskom festivalu prošle godine.

Doctor Who Matt Smith nalazi se u ulozi Mansona, a u filmu glume i Merritt Wever, Hannah Murray, Sosie Bacon, Marianne Rendón, Chace Crawford, Suki Waterhouse, Kayli Carter te Annabeth Gish.

Radnja filma smještena je u godine nakon šokantnih ubojstava radi kojih je ime Charlesa Mansona postalo sinonim za čisto zlo te se fokusira na tri žene koje su ubile za njega - Leslie Van Houten (Murray), Patricia Krenwinkel (Bacon) i Susan Atkins (Rendón).

Osuđene na izolirani zatvorski blok u kalifornijskoj kaznionici, tri žene trebale su proživjeti ostatak svog života u uvjerenju kako su njihovi zločini bili dio kozmičkog plana, sve dok suosjećajna studentica Karlene Faith (Wever) ne dobije zadatak rehabilitirati ih.

Uvjerena kako zatvorenice nisu neljudska čudovišta, kako ih svijet vidi, Karlene započinje mukotrpan proces rušenja psiholoških barijera koje je postavio Manson. No, jesu li žene spremne suočiti se s hororom onoga što su učinile?

Film Charlie Says u limitiranom izdanju u kina treba stići početkom svibnja ove godine.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti