"Arrow" stigao do kraja

petak, 08. ožujka 2019.

Nadolazeća osma sezona, koja se očekuje ove jeseni, u skraćenoj će verziji od deset epizoda, biti kraj za ovog superjunaka

Baš kad smo pomislili kako je Netflix jedini koji se rješava svojih superherojskih serija, nakon što je otkazao skoro sve popularne Marvelove serije, među kojima su Daredevil, Jessica Jones, Punisher, Luke Cage i Iron Fist, još jedan junak s malih ekrana završit će svoju borbu.

CW je odlučio kako je vrijeme da Arrow, serija koja je pokrenula cijeli niz DC Comics televizijskih serija, završi svoju priču s nadolazećom osmom sezonom, koja će se sastojati od samo 10 epizoda.

U izjavi za medije izvršni producenti Greg Berlanti, Marc Guggenheim i Beth Schwartz napisali su: "Ovo je bila teška odluka, ali kao i sa svakom teškom odlukom koju smo donijeli u posljednjih sedam godina, to je bilo u svačijem najboljem interesu. Tješi nas činjenica da je Arrow potaknuo cijeli niz serija koje će nastaviti u nadolazećim godinama. Uzbuđeni smo oko stvaranja kraja koji poštuje seriju, njene likove i naslijeđe i zahvalni smo scenaristima, producentima, glumcima i - najvažnije - nevjerojatnoj ekipi koja se brinula o nama i seriji tijekom sedam godina."

Zvijezda serija, Stephen Amell, koji se nalazio u naslovnoj ulozi, vijest je potvrdio na Twitteru napisavši: "Uloga Olivera Queena bila je jedno od najvećih profesionalnih iskustava mog života... ali ne možeš zauvijek biti junak. Arrow će se vratiti s finalnih 10 epizoda ove jeseni. Toliko toga želim reći... za sada vam samo želim zahvaliti."

Arrow i njegova borba za pravdu bliži se kraju, ali se čini kako će ostatak Arrowversea - Flash, Supergirl, Legende sutrašnjice i nadolazeća Batwoman - nastaviti svoje priče.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti