MojTV doznaje: Modni Mačak i Mister Diler u reality showu "Farma"!

subota, 24. siječnja 2009.

O Farmi, kako doznajemo, razmišljaju Sandra Dabo i Gianna Apostolska

Pripreme za novu sezonu "Farme" su u punom jeku, a producenti ovih dana muku muče s dovršavanjem popisa "poznatih" koji će se u narednim mjesecima zabavljati, plakati i svađati na seoskom imanju. Nakon uspješne prve sezone, ali i "potrošenih" petnaestak kvazi-celebrityja, nije lako naći nove kandidate pomoću kojih bi Nova TV sljedećih mjeseci mogla gaziti konkurenciju, ali dva mlađahna proizvođača skandala su, ekskluzivno doznajemo, službeno pristala na seosku avanturu.

Kako doznajemo od izvora s Nove TV, Marko Grubnić i Dino Bubičić pristali su na sudjelovanje u "Farmi", oduševljeni što je njihovo (gay-ne-gay) druženje privuklo pažnju javnosti, ali i producenata projekta. Obojica su, doduše, u posljednjih godinu dana svoje živote svjesno pretvorili u reality show, a Grubnić je već živio pred kamerama, i to u propalom "Celebrity Big Brotheru" RTL Televizije gdje je, podsjećamo, ostavio imidž ljenčine i razmažene dive.

Nova TV tako se pobrinula za dozu žutila u svom ambicioznom projektu koji će ove godine, doznajemo, "biti još nabrijaniji i skandalozniji". Dva velika prijatelja još se uvijek, prema našim informacijama, dogovaraju oko taktike - nisu sigurni da će im izigravanje gay odnosa donijeti uspjeh u showu, pa razmišljaju o tome da odnos, barem u tim seoskim tjednima (ili mjesecima, ovisno o gledateljima) iz velike ljubavi "degradiraju" na prijateljstvo.

Dok Mister Diler i Modni Mačak zadovoljno trljaju ruke jer su si osigurali prostor u medijima, ali i koju stotinu eura, producenti showa finaliziraju dogovore s drugim "poznatim osobama", među kojima su, tvrde naši izvori, Gianna Apostolska i Sandra Dabo. Biserja u novoj sezoni, po svemu sudeći, neće nedostajati.

Komentari (4)
Povezane vijesti

Ostale vijesti