Nives na Pinku priznala seks nasred maksimirskog stadiona

srijeda, 21. siječnja 2009.

Gospođa Drpić pokušava napraviti karijeru u Srbiji, pa priznaje svašta - čak i maštarije o Tadiću

Gostujući u talk showu "Ami G" na Pink TV-u, Nives Celzijus otkrila je brojne zanimljive podatke koje o njezinoj burnoj prošlosti nismo znali - da, postoji ih još. Kako bi zadivila srpske gledatelje i pridobila pubiku na tržištu koje je zapravo kao stvoreno za nju, Nives je priznala kako se na samom centru maksimirskog stadiona poševila sa suprugom i bivšim Dinamovcem Dinom Drpićem, koji, usput rečeno, ovih dana grca u dugovima i bježi od kamatara.

"Boris Tadić mi je baš onako zgodan i markantan muškarac", rekla je Nives Celzijus u emisiji te potvrdno kimnula na pitanje da li bi s njim i spavala. Od poznatih osoba najradije bi vodila ljubav s Angelinom Jolie i Ksenijom Pajčin, a prilikom gostovanja u talk showu razjasnila je i kako žene zapravo računaju s koliko su frajera spavale: "Ako su s nekim imale oralni seks to ne računaju, samo dečke s kojima su imale potpuni seks".

Nives se, osim toga, pohvalila i informacijom kako je njezina svekrva ("a ona je zapravo najvažnija") oduševila njezinom kontroverznom knjigom, dok je Dino Drpić još uvijek nije pročitao. "Pogledao je neke dijelove, ali je zapravo upoznat sa cijelom pričom. Mislim da prije ulaska u brak trebaju pasti sve maske", mazno je objasnila Nives i kao prava kafanska pjevačica vrtila čašu po ruci.

Komentari (4)
Povezane vijesti

Ostale vijesti