Dora 2009. povjerena najboljim voditeljima - i Neveni Rendeli

ponedjeljak, 19. siječnja 2009.

Kroz finale nas vode Duško i Daniela, a iz Green Roma se javljaju Ida Prester i Iva Šulentić

Nakon što je Aleksandar Kostadinov putem Dore u voditeljice (uglavnom neuspješno) pokušavao regrutirati pjevačice i manekenke, ove se godine odlučio na najjače voditeljske snage HTV-a. Iz Green Rooma javljat će se Iva Šulentić i Ida Prester, dok je Kristalna dvorana hotela Kvarner rezervirana za Nevenu Rendeli i Duška Ćurlića. Na naše zadovoljstvo, sveprisutnu Nevenu u finalu će zamijeniti Daniela Trbović.

"Još ne znam u kakvoj ću se kreaciji pojaviti na pozornici opatijskog hotela Kvarner i nepoznato mi je što će moja haljina otkrivati, a što pokrivati, ali bolje je da sam spremna na sve", rekla je Daniela Jutarnjem listu i prisjetila se kako je posljednja Dora koju je vodila održana prije deset godina. "Meni je ovo deveta Dora zaredom koju radim, a naravno da mi je drago što će ovaj put uz mene stajati jedna od meni omiljenih partnerica, moja Daniela", istaknuo je Duško Ćurlić o projektu koji će 27. i 28. veljače još jednom gledatelje pokušati prikovati za male ekrane.

Inače, ovogodišnja Dora, sudeći po najavama, neće obilovati zvjezdanim imenima - provjereni autori koji su pozvani na natječaj odlučili su se uglavnom za mlade snage, među kojima je nekoliko sudionika nedavno završene "Operacije Trijumf". Tu je i pjesma mlade pobjednice Showtimea, Franke Batelić, koja će je premijerno emitirati u srijedu na svojoj Facebook stranici.

Komentari (4)
Povezane vijesti

Ostale vijesti