Prijatelje ipak nećemo gledati kao cjelovečernji film?

ponedjeljak, 19. siječnja 2009.

Lisa Kudrow negira šuškanja o snimanju filma

Lisa Kudrow je negirala šuškanja o tom da se ekipa serije "Prijatelji" planira ponovno okupiti kako bi snimili film. Brojni su se američki mediji, naime, raspisali o mogućnosti snimanja filma, vodeći se uspjehom projekta "Seks i grad", serije koja je nastala otprilike u isto vrijeme i budžet glavnih zvijezda povećala dugometražnim filmom.

Glumica koja je utjelovila ekscentričnu cafe pjevačicu Phoebe kaže da bi voljela ponovno raditi s Jennifer Aniston, Courteney Cox i ostatkom vesele družine, no nitko joj još ništa nije ponudio. "Nitko od producenata ili scenarista 'Prijatelja' nije mi se obratio. Nisam baš ni uvjerena u takvu mogućnost", rekla je Lisa.

Proteklih mjeseci o mogućnosti snimanja filma progovorile su i Jennifer Aniston te Courtney Cox. "Bila bih oduševljena, neke ljude iz ekipe nisam vidjela dosta vremena i mislim da bi to bilo prekrasno iskustvo. Uvijek sam za oživljavanje lijepih uspomena", rekla je Cox, bez preciznih informacija o početku snimanja. Izgleda da će sve ostati samo na želji - do novčane ponude koju nitko neće moći odbiti.

Komentari (2)
Povezane vijesti

Ostale vijesti