Navala mladih lica na Zabavni program HTV-a

nedjelja, 18. siječnja 2009.

Državna televizija traži mlade voditelje od 18 do 30 godina, a već imaju gotovo stotinu prijava

Čini se da je dugogodišnja suša ideja i emisija Zabavnog programa Hrvatske televizije pri kraju - potaknuti konkurencijom koja ubrzano grabi naprijed, HTV-ovci su raspisali audiciju na kojoj traže voditelje između 18 i 30 godina. Odaziv je, kako se i očekivalo, više nego zadovoljavajući - dosad se prijavilo čak 90 kandidata, a natječaj traje do 2. veljače.

"Tražimo mlađu osobu, kao uvjet smo naveli od 18 do 30 godina, mora prije svega biti televizična, dakle “oku ugo­dna”. U drugom krugu birat ćemo na temelju probnog snimanja i testa općeg znanja. Strani jezici nisu uvjet, ali su dobrodošli. Teško je zaprvao reći kakve osobe očekujemo, stiglo je ponuda među kojima stvarno ima svega. Nismo se ograničili na broj ljudi", izjavila je za Jutarnji list urednica Elizabeth Homsi i dodala kako će nove zvijezde uz nju birati glazbeni urednik Željan Klašterka, urednica Vedrana Međimorec te fonetičarka Linda Bakotić.

Vlatka, hvala na reklami, ali ništa od posla!

HTV-ovu potragu za novim licima prošlog je tjedna dobro izreklamirala Vlatka Pokos, koja je izjavila da će se, unatoč dobnom ograničenju natječaja, odazvati audiciji. Nekoliko dana nakon toga promijenila je priču i nastavila sa žalopojkama oko "dugogodišnjeg šikaniranja". Kako doznajemo, HTV-ovci su odahnuli jer i dalje ne žele imati posla s ocvalom voditeljicom, a njezine medijske prozivke ionako više nitko ne sluša.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti