"Imam dobre odlike za voditeljski posao!"

petak, 02. siječnja 2009.

Glumica Dolores Lambaša govori o dojmovima svoje prve gaže u Novogodišnjem programu

Nakon što je HTV emitirao Novogodišnji program koji je, na čelu s urednicom Elizabeth Homsi, pripreman i sniman više od mjesec dana, glumica Dolores Lambaša podijelila je s medijima dojmove o svom voditeljskom debiju za kojeg dobiva isključivo pohvale. "Glumcu je teško biti privatan na sceni, a nisam sama odredila granicu privatnog i glumačkog za ovu prigodu pa sam igrala na sebe, na vlastitu zatečenost situacijom", rekla je vatrena Šibenčanka Jutarnjem listu i dodala kako se, uz suvoditelja Duška Ćurlića, osjećala kao da je prvi put stala pred kameru.

"Najteže je probiti led, u sljedećem poslu bih bila bolja, u narednom još bolja, a nakon pet angažmana kvaliteta bi bila neupitna. Imam dobre odlike za ovaj posao, svjesna sam toga. Ali za sve je potrebno iskustvo. Netko zabriljira na početku, pa poslije opada, a kod nekoga je obrnuto. Ja prve mačiće bacam u vodu, povodim se samo za tim da dovoljno zračim ako već nemam znanja", bez lažne skromnosti rekla je Dolores Lambaša, glumica koja je dosad bila poznatija zbog privatnog života nego poslovnih angažmana.

Pomogli joj susretljivi HTV-ovci

Ulozi u "Zakonu ljubavi" i angažmanu  na HRT-u prethodile su, naime, brojne pričice o njezinim ljubavnim vezama - forumaši i danas pišu kako je "preko veze", odnosno, tadašnjeg dečka Ive Gregurevića, upisala Akademiju dramskih umjetnosti, a ove je godine u medijima boravila uglavnom zbog ljubavne veze s Franom Lasićem, koja će uskoro navodno biti okrunjena brakom.

"Cijeli HTV-ov tim mi je pomogao da dobro uplivam u to, imala sam osjećaj kao da sam oduvijek s njima. Cijene rad i profesionalizam i sve je nekako na nivou. A to znači", zaključuje mlada glumica koju u 2009. godini očekuju brojni glumački angažmani, a s obzirom na pozitivne kritike, možemo očekivati da će još koji put pred kamere stati u ulozi voditeljice.

Komentari (2)
Povezane vijesti

Ostale vijesti