Sigourney Weaver želi glumiti u petom "Alienu"

nedjelja, 28. prosinca 2008.

Iako je nekoliko puta izjavila da je borba s izvanzemaljcima za nju gotova, glumica se predomislila

Prva holivudska superjunakinja Sigourney Weaver izrazila je želju da po peti puta utjelovi lik poručnice Ellen Ripley koji ju je proslavio još 1979. godine u kino hitu "Alien". Redatelj Ridley Scott, naime, planira peti nastavak, uoči kojeg je Weaver promijenila ploču - godinama je tvrdila kako su njezini dani borbe s izvanzemaljcima odbrojeni.

"Definitivno bih voljela sudjelovati u još jednom Alienu, ako Ridley Scott bude imao dobar scenarij za mene. On je vrlo entuzijastičan oko novog projekta i mislim da će ispasti fantastično", rekla je Sigourney Weaver medijima i dodala kako joj činjenica da će uskoro navršiti 60 godina nimalo ne smeta kad su u pitanju napete akcijske scene.

"Pokušavam usporiti starenje, ali to nije lako. Nije mi smetalo kad sam imala 50, pa mi neće smetati ni kad napunim 60. Svaki put kad započnem novo desetljeće u svom životu, osjećam se odlično. Najvažnije je inzistirati na poslu, ljudima, akciji, napretku - bez obzira na životnu dob", rekla je poznata glumica kojoj se nagrada Oscar smiješila dvaput, ali je ipak ostala najpoznatija po ulogama u "Alienu".

Komentari (4)
Povezane vijesti

Ostale vijesti