Kraljica sapunica Joan Collins se osramotila na nacionalnoj televiziji

petak, 21. studenog 2008.

75-godišnja carica televizije nema pojma gdje su New York i Los Angeles

Iako je u legendarnoj "Dinastiji" glumila visoko obrazovanu elegantnu damu, 75-godišnja Joan Collins to zapravo nije, barem kad je u pitanju elementarno poznavanje zemljopisa. Dobro, Hrvatima je možda elementarno jer već u osnovnoj školi bubaju američke savezne države i uče njihov raspored na karti, ali od jedne slavne glumice ipak se očekivalo da zna gdje je, primjerice, Miami. Joan Collins - nula bodova.

Glumica je gostovala na postaji CBS, a nakon što ju je voditelj David Price zamolio da odradi vremensku prognozu, objeručke je prihvatila. Nakon što je došla pred kartu i počela nesigurno upirati prstom, na vidjelo je izašlo svo njezino nepoznavanje zemljopisa - nije znala gdje su Los Angeles i New York, krivo je pokazala Miami i Arkansas...

Price nije mogao sakriti iznenađenje, pokušavajući sve pretvoriti u duhovitu situaciju. Materijala nije imao - zvijezda sapunica i jedna od najbolje odjevenih "zrelih dama u Hollywoodu" doista nema blagog pojma o SAD-u. Nažalost, nije se radilo o late night showu u kojem bi voditelj glumicu dodatno podbadao pitanjima i pokazao njezinu praznu paletu znanja, pa se snalažljivi voditelj domislio i okrenuo priču u drugom smjeru.

Ionako, smiju joj se uglavnom s naše strane Atlantika - oko 50% Amerikanaca ne zna nabrojati savezne države, a kamoli ih pokazati na karti. Prema nekim istraživanjima, osam posto tog bisernog naroda ne zna niti što znači kratica USA.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti