Hrvatski mediji u paničnoj potrazi za Slavicom Ecclestone

četvrtak, 20. studenog 2008.

Što mislite, koji će domaći medij doći do trenutno najtraženije osobe u showbizu?

Izjave Slavice Ecclestone, najbogatije Hrvatice i supruge suvlasnika Formule 1, domaćim su medijima oduvijek bile atraktivne i rijetke, a cijena im je naglo porasla od objave informacije da se razvodi. Nakon nekoliko dana tračeva, pa i Berniejevog demantiranja, od njezine je glasnogovornice stigla i službena potvrda, a hrvatski su se mediji, među njima prvenstveno TV kuće, dale u potragu. Poluinformacija je napretek, ali još nitko nije emitirao ni objavio njezinu konačnu riječ.

HTV, Nova TV, RTL, Story, Extra - svi mediji koji imalo drže do svog ugleda na tržištu žutila rastrčali su se po Balkanu u potrazi za 50-godišnjom Hrvaticom koja je ovih dana tema svjetskih medija. Nekoliko je verzija priče - velike su, naime, šanse da se mota po Hrvatskoj ili Hercegovini, gdje ima rodbinu s kojom je svih godina raskoša i bogatstva itekako njegovala odnose.

Kako je rodom iz Rijeke, tamošnja dopisništva rade punom parom, a cijeni se (nažalost, ne plaća, barem prema našim saznanjima) svaka informacija o njezinom kretanju. U Hercegovini, pak, postoji nekoliko sela u kojima ima tete, stričeve i ujne, pa je akcija poprimila prave međunarodne razmjere. Ipak, s obzirom da je riječ o zaista poznatoj ženi, vrlo je moguće kako je već dogovorila ekskluzivu s nekim poznatim svjetskim časopisom, ili, što je još više moguće, uopće ne želi imati posla s medijima i prodaja intime joj nije na kraj pameti.

Hrvatske medije "NE" i "NEMOGUĆE" ne zanimaju - Slavica (rođena Radić) je naše gore list i dušu bi trebala otvoriti prvo pred hrvatskim mikrofonom (iako su svi zapravo japanski). Što mislite, tko će prvi imati Slavicu?

Komentari (11)
Povezane vijesti

Ostale vijesti