Beyonce želi postati prva tamnoputa Wonder Woman

nedjelja, 09. studenog 2008.

Paralelno s izlaskom novog albuma, pjevačica priprema novi film u kojem će glumiti superjunakinju

Iako film "Cadillac Records", u kojem Beyonce glumi legendu soula Ettu James, još nije obišao svijet, tamnoputa zvijezda već je u potrazi za novim filmskim angažmanima. Ovih se dana sastala s predstavnicima DC Comicsa i Warner Brothersa, a navodno pregovaraju oko filma "Wonder Woman", u kojem bi Beyonce postala prva crnkinja koja je utjelovila taj kultni lik.

"Wonder Woman bi bila sjajna stvar. Osjećam da je pravo vrijeme za tu ulogu. Već duže vrijeme razmišljam o ulogama superjunakinja, a Wonder Woman moj je prvi izbor. Za taj kostim bih definitivno morala biti u formi", rekla je Beyonce govoreći o projektu kojim se bavi usporedno s lansiranjem novog albuma "I Am... Sasha Fierce".

Beyonce se, unatoč mlakom prijemu, već godinama trudi izgraditi karijeru u Hollywoodu - glumila je u trećem nastavku priče o Austinu Powersu, ljubila se s Cubom Goodingom Jr., a u filmu "Dreamgirls" utjelovila je lik Diane Ross, koja je, pak, odbila pogledati svoju mlađu i atraktivniju verziju. Iako se nadala Oscaru, sve pozitivne kritike u mjuziklu "Dreamgirls" pobrala je njezina kolegica Jennifer Hudson.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti