"U ovu emisiju nisam pala s neba. JA RAZUMIJEM NOGOMET!"

ponedjeljak, 03. studenog 2008.

Tko o čemu, Mila Horvat o svom poznavanju najvažnije sporedne stvari na svijetu

Voditeljica Mila Horvat nedavno je iz Mozaičnog prešla u Sportski program HTV-a, što je naišlo na odobravanje televizijskih kritičara, ali očito ne i gledatelja, jer emisija "Volim nogomet" bilježi izrazito nisku gledanost. Ipak, voditeljicu puno više živciraju tračevi čija je svakodnevna meta, pa je za tjednik Gloriju prokomentirala navodnu vezu s izbornikom Bilićem, kao i urbane legende o njezinim ljubavnicima u Sportskom programu.

"Zaista ne znam zašto javnost ima potrebu stalno me spajati s nekim. Ljudi, polako! Kad kažem da živim sama, da nemam nikog i da rijetko izlazim, to je istina. Možda je to većini čudno s obzirom na trendove i moje godine, ali moj privatni život je takav. Oduvijek sam, zbog životnih okolnosti, po načinu ponašanja bila ispred svoje generacije, starija u glavi, kako se to kaže. U životu sam imala samo dvije ozbiljne veze koje su potrajale godinu-dvije", rekla je Mila Horvat i demantirala priče da se "svako malo puca botoksom".

Pričalo se i da je voditeljica hvatala Dinu Drpića, no i to je, prema njezinim riječima, obična laž: "Nikad se nisam morala boriti za naklonost muškaraca, pa ni Dine Drpića, kojeg poznajem iz neke sasvim druge priče, još dok je bio “običan” dečko iz kvarta. Bili smo dio istog društva, i to je sve".

Govoreći o emisiji "Volim nogomet", Mila Horvat kaže: "U ovu emisiju nisam pala s neba. Izabrali su me zato jer vladam tematikom i razumijem nogomet, a pratim ga i privatno. Prodavati sadržaj preko isprazne ženske ljepote, to je na neki način podcjenjivanje žena koje taj posao rade. Nikad nisam i nikad ne bih pristala na takav tretman".

Komentari (2)
Povezane vijesti

Ostale vijesti