Cher: Ja sam stara i umorna kuja!

ponedjeljak, 03. studenog 2008.

Slavna pjevačica je u talk showu Ellen Degeneres konačno priznala ono što se o njoj priča

Jedna od najuspješnijih pjevačica u povijesti pop glazbe gostovala je po prvi put u talk showu Ellen Degeneres, ali je, u svom prepoznatljivom stilu, odbila govoriti o svojim estetskim operacijama i drugim stvarima za kojima poseže da bi ostala - vječno mlada. Ipak, rado je progovorila o seriji koncerata koje će održati u Las Vegasu, a koji njezinu publiku podsjećaju na sve njezine modne i glazbene faze.

"Za osamdesetogodišnjakinju, mislim da izgledam super. U Las Vegasu stalno vježbam, jer nemam što drugo za raditi. Ne pijem, ne pušim, ne kockam, ne drogiram se", rekla je Cher u emisiji Ellen Degeneres, a priznala je i da ne može shvatiti zašto ljudi stalno ističu kako se ona "uspješno mijenja". "Mijenjam stilove jer mi je dosadno, jer uvijek želim nešto novo. Ali u sebi, ja sam ista stara i umorna kuja!", slikovito je dočarala najveća diva na svjetskoj glazbenoj sceni.

Iako koncertni spektakli u Las Vegasu zahtijevaju puno odricanja, pjevačica i glumica kaže kako se zapravo nema na što žaliti, pogotovo usporedi li sadašnji tempo s onim kojeg je prakticirala veći dio života: "Kad sam bila mlada, pjevala sam dvaput u danu, sedam dana u tjednu".

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti