Valerija u strahu od visina, Rina i Mira na ratnoj nozi

utorak, 28. listopada 2008.

U satu privatnosti, umjesto nježnosti - rat!

Stanari "Big brother" kuće nisu danas dobili dobre vijesti. Zadatak penjanja na stijenu moraju izvršiti svi i nema izuzeća za Valeriju. Ona mora sudjelovati. Valerija i dalje ostaje pri svome no ipak je pokušala. Možda do petka uspije savladati strah i popne se do vrha, čak i ako to ne bude zadanom brzinom.

Rina je također ujutro pala zadatak. Ivan M. jučer je od nje zatražio da proba dva dana ne izgovoriti ni riječ engleskog no nije izdržala niti do kraja doručka: "I'm thinking, thinking... ups"! Ivan je samo zakolutao očima, kao što je reagirao i na njen novi sukob s Mirom, koja joj je zamijenila i sakrila deku (uz dogovor s Elizabetom).

Ljepili su se i žvakaćim gumama. Mira je izvukla deblji kraj jer joj je Ivan žvakaću zalijepio za kosu. Pritom je i sam nastradao jer se Ornela našalila i Rini, smijući se, ispričala da je Ivan M. pritom drpao Miru!

Ivan je radi toga kažnjen, i uz Marka kao pratnju morao je u kaznionicu i tamo 300 puta napisati na ploču rečenicu: "Više neću lijepiti žvakaće u kosu"!

Stanari su ponovno šuškali o nominacijama. Sve više čujemo priznanja o dogovorima u satu privatnosti te da se mnogi bude u 6 sati kako bi to iskoristili na taj način. Rina je svoj klan upozorila kako se Ornela često budi u to vrijeme te da bi cure morale biti složnije.

Mira je u mraku prijeteći, u kameru povikala: "Noćas će biti rata, od 6-7" - na što ju je "Bigi" pozvao u ispovjedaonicu! Nastavak rata ipak ćemo vidjeti sutra. Ne bi bilo neobično da uz "obične" nominacije u petak, opet netko bude i kazneno nominiran!

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti