MojTv doznaje: "Pazi, zid!" ispao debakl, "Trenutak istine" pun pogodak

petak, 24. listopada 2008.

Doznajemo koji od novih projekata Nove TV ulaze u drugu sezonu snimanja

Nekoliko tjedana nakon što je Nova TV plasirala nove zabavne projekte, počinje se kristalizirati koji će ostati u idućoj sezoni, a s kojima će se gledatelji pozdraviti i pospremiti u "ladicu propalih emisija". Kako neslužbeno doznajemo, jedini show koji je opravdao povjerenje je "Trenutak istine" kojeg vodi Jasna Nanut, dok će se "Pazi, zid!" i "Moj tata je bolji od tvog tate" ugasiti nakon prve sezone. Sudbina showa "Ne zaboravi stihove" još je neizvjesna.

Iako je Nova TV u show "Pazi, zid!" dovela svoju zvijezdu u usponu Miju Kovačić te provjerenog (?!) komičara Marija Petrekovića, gledanost emisije prema našim podacima nastavlja opadati. Producenti su, u svrhu privlačenja gledatelja, u bućkanje u bazenu ovog tjedna pozvali i problematičnu obitelj Gotovac, a rado viđene protagoniste domaće javne scene dovodit će i u narednim emisijama.

Game show "Moj tata je bolji od tvog tate" nedavno je promijenio voditelja, a bilježi najnižu gledanost od svih novih projekata koje je Nova TV plasirala u jesenskoj shemi. Čini se kako natjecanja koja kombiniraju "Igre bez granica" i "Turbo Limach Show" više ne zanimaju hrvatske gledatelje, što se, naravno, ne bi moglo reći za game show koji slavi žutilo i uči nas da se na otkrivanju prljavih detalja itekako može profitirati.

"Trenutak istine", licencni show u kojem "obični ljudi" na detektoru laži otkrivaju svoje najskrivenije tajne, doživio je nevjerojatni uspjeh kod gledatelja i gotovo sigurno ide u drugu sezonu. Sudionici showa zbog bizarnih priznanja redovito borave u novinama, a emisiju su, zbog dobre produkcije i tempa, pohvalili i takvim projektima inače neskloni TV kritičari.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti