Dodjelu zlatnih kipića pratite ekskluzivno na RTL-u!

četvrtak, 23. siječnja 2014.

Cjelonoćni program uživo, zanimljivi gosti i najprestižnija dodjela nagrada na svijetu, 2.ožujka, stižu i u vaš dom

Foto: RTL

Prestižnu filmsku dodjelu Oscara, 86. po redu, 2. ožujka gledat ćemo na RTL-u.

- Za tu svetu noć pripremamo jako puno programa, što naše produkcije, što naravno same dodjele i crvenog tepiha. Studijsku emisiju će voditi naša Ellen DeGeneres, to je Tonka Mandić - rekao je urednik Magazinskog programa Daniel Delale.



- Sat i pol prije same dodjele imat ćemo crveni tepih na kojem ćemo vidjeti što su odjenuli celebrityji, a mi ćemo sve to zorno komentirati u studiju uz naše modne stručnjake, neke manje modne, neke više modne. Mislim da će biti zabavno svima koji se odluče gledati prijenos - rekla je voditeljica Antonija Mandić koja ističe kako su pripremili jako dobrih, gotovo osam sati programa.

- Jedno smo se Tonka i ja dogovorili, vi koji pratite Oscare u 2:30 ujutro, nećemo puno govoriti za vrijeme same dodjele. To je novost koju bih htio uvesti. Tonka i njezin sukomentator će malo govoriti, jer ove godine dodjelu vodi Ellen DeGeneres koja je doista zabavna žena i sipa fore kao iz rukava. Meni je malo smetalo prošlih godina. Taman gledam voditelja i slušam što on govori i htio bi se nasmijati njegovim forama, a onda kolege počnu preko toga govoriti - rekao je Delale te nam tako nagovijestio kako na ni na koji način ne žele kvariti oskarovski užitak.

 

Komentari (2)
Povezane vijesti

Ostale vijesti