senilno_magare @ 9.7.2009. 21:47
Za mene - nešto najbolje na tv-u!
beno @ 9.7.2009. 21:58
Slazem se, super je serija. Steta samo sto je na NOVA-oj koju nemogu smislit, pa ne gledam vise...
bozoli @ 9.7.2009. 23:12
Nema tog televizijskog programa gdje ja ne bih i po treći put gledala Zivu kako uvijek nadmudri blesavog DiNozza (doduše bogče od Tonya postaje sve manje blesavo kako serija ide

, ali ipak ga Gibbs s vremena na vrijeme tresne po glavi - for good old days...) ili kako Abby pije onu monstruoznu "čašu" (čitaj kanticu) Caff Pow-a!
senilno_magare @ 10.7.2009. 9:50
Enjoy the headslaps!!! 
Ova druga scena mi je jedna od omiljenih - to volim radit ljudima u knjižnici 
bozoli @ 11.7.2009. 20:09
Oh, my! Smacking su bas zabavni!
sakazulu @ 29.9.2009. 15:50
Odlična serija, čak je krenula i verzija Los Angeles, pa uživajte kao i ja :)
PS I sezona 7 :)
curica @ 30.9.2009. 1:11
super je serija, redovito pratim :P
bozoli @ 21.10.2009. 9:44
Odlična serija, čak je krenula i verzija Los Angeles, pa uživajte kao i ja :)
PS I sezona 7 :)
Sakazulu
I HATE SPIN-OFFS! Nikad nisu dobri kao originalna serija.
Šesta sezona je bila odlična, a sedma će biti još bolja čini mi se. Yaaaay!
senilno_magare @ 21.10.2009. 10:16
I HATE SPIN-OFFS! Nikad nisu dobri kao originalna serija.
Šesta sezona je bila odlična, a sedma će biti još bolja čini mi se. Yaaaay!
bozoli
:))))))) Čuj, meni nema draže serije od "originalnog" NCIS-a, ali i ona je spin-off, i to JAG-a (i s tim sam se pomirio - jer mi je JAG bio dosadan dozlaboga i svi su stalno bili u bijelom) :)))))), tako da nikad ne reci nikad.
bozoli @ 22.10.2009. 0:32
:))))))) Čuj, meni nema draže serije od "originalnog" NCIS-a, ali i ona je spin-off, i to JAG-a (i s tim sam se pomirio - jer mi je JAG bio dosadan dozlaboga i svi su stalno bili u bijelom) :)))))), tako da nikad ne reci nikad.
senilno_magare
NO WAY! Pa nisam to znala! Nisam mogla smisliti JAG pa nije onda valjda ni čudno. Hahaha, spin-off spin-offa!
senilno_magare @ 11.1.2010. 22:18
E pa bilo je već i vrijeme! Ponovno kreću od 14.01. na Novoj u 22:00.
bozoli @ 20.3.2011. 2:26
Jedan od mojih omiljenih citata...
"Face it, Tony, Abby's always going to be the favorite." [Ziva, za odnos između Gibbsa i njegovih pripravnika
]
nedo456 @ 4.4.2012. 15:15
najbolja serija meni ,meni je najaci gibbs i onaj njegov "pogled" i kako se "sunja"
smarkovi @ 31.1.2014. 11:44
U moru CSI a ovo je nesto drugacije i cisto solidno,bar je u prihvatljivom terminu
fridac @ 4.6.2014. 9:57
Nakon toliko emitiranih epizoda nije mi jasno da netko od odgovornih nije uspio doznati da se serija zove Naval CIS, a ne Navy! To je naziv službe, i nevjerojatno je da neki prevodilac (ili ne znam tko) to promijeni i da se krivi naziv serije provlači kroz sve ove godine otkad to gledamo. Dovoljno je baciti pogled na internet pa da se vidi o čemu se radi.
(original title)"NCIS: Naval Criminal Investigative Service"
(2003– ) NCIS
fridac @ 25.7.2014. 9:44
Nije mi jasno zašto svi kod repriziranja dugotrajnih serija emitiraju sezone bez veze, umjesto da krenu redom do kraja onoga što imaju. I sad je ovdje 24.7. najprije emitirana zadnja epizoda 6. sezone, a nakon toga su preskočili cijelu 7. sezonu i krenuli s 1. epizodom 8. sezone (koja je još i nastavak zadnje epizode 7. sezone koju ovaj put nismo vidjeli!). Tko zna, vjerojatno ćemo 7. sezonu gledati kad završi osma! Zašto bi bilo jednostavno kad može komplicirano!
antonia bačić @ 3.8.2014. 13:26
[email protected] potpuno se slažem s tobom. preskočili su tu sezonu a ona je najbitnija sezona. u njoj tony spasi zivu 
slavisa nenadic @ 13.8.2014. 18:04
Imam riješenje za vas..
@fridac i @antonia bačić
Znam jedan sajt gdje možeš odgledati 7. sezonu,napisaću vam u poruci!