nia @ 15.1.2017. 19:13
Ne znam kak' bi' ovo ocijenila. Jedva pogledah do kraja. Zvuči jako dobro na papiru al uspavljivao me film, šta je zbilja neobično s obzirom na tematiku i scene nasilja :D Imam dojam kao da sam hodala hladnim muzejskim hodnicima promatrajući prekrasne ali bezdušne slike...
samuraj @ 12.2.2017. 1:43
Nemogu reć da sam baš skroz shvatio poantu filma ali svidio mi se. Ideja je zanimljiva, radnja isto tako, mada nekad zna bit zbunjujuće za razabrat kad je sadašnjost, kad je prošlost, a kad je radnja iz romana, gluma također na nivou. Svakako jedan od prošlogodišnjih filmova koje treba pogledati. Ocjena 8/10.
monte_cristo @ 17.4.2017. 10:37
Kada pogledam komentare, ne bih se usudio pogledati ovaj film. Ali eto, isao sam na svoj osjecaj da bi film mozda mogao biti dobar. I nikako se nisam pokajao. FIlm je fenomenalan. Jedna topla preporuka za pogledati, jer se potpuno razlikuje od nekih standardnih triller drama. Ovo je film od 4 radnje koje nije tesko upratiti.
Zaista sam vise nego ugodno iznenađen. Film je cak i zavrsio u stilu. Onaj ko je shvatio film, shvatiti ce i poruku na kraju na neki svoj nacin.
Gluma je sjajna, te je Jake samo nastavio u velikom stilu. Tu je sjajna i izazovna Amy.
9/10
svrljozvrljo @ 29.5.2017. 22:25
Film mi se jako svidio. Spor je i kompleksan ali traži da se ga nastavi gledat s isčekivanjem raspleta, baš kako i treba. Važno je i reči za ljude koji su osjeljivi, da je i jako mučan u jednoj od svojih slojeva, jako jako mučan. Zato izaberite pogledat film kad se osječate jakim i željni slabosti. Kraj je....,čudan, ali ne i loš.
bruce_lee @ 18.1.2021. 1:08
Film je brutalan. I svidja mi se. Poanta je ako se ponasas kao kuja, zavrsit ces kao kuja. Kraj je super i uopce nije čudan. Jos jedna poanta moze biti da bol iz umjetnika izvlaci ono najbolje