Povratnici (2007)

THE COMEBACKS (Originalni naziv)

komedija sport

Nesposobni trener ragbija pokušava voditi najpatetičniju ekipu ragbijaša

 
Režija: Tom Brady
Scenarij: Ed Yeager, Joey Gutierrez
Uloge: David Koechner, Carl Weathers, Melora Hardin, Matthew Lawrence, Brooke Nevin

Filmografija

Ime redatelja Toma Bradyja najčešće povezujemo s Robom Schneiderom s kojim je surađivao na dvije popularne komedije "Životinja" i "The Hot Chick", a uskoro će kina pohoditi Bradyjev novi cjelovečernji film "Born to be a Star", u kojem će, nadamo se, zasjati Adam Sandler. No vratimo se "Povratnicima", komediji koja ismijava sportske drame o timovima koji se sa samog dna uzdižu na vrh, o gomili gubitnika koji postaju pobjednici.

Lambeau Fields (David Koechner) živi svoj srednjostaleški život sa ženom Barb (Melora Hardin) i prelijepom kćeri Michelle (Brooke Nevin), koju odgaja poput sina. Lambeau je vjerojatno najgori ragbi trener u povijesti i na rubu je da odustane od karijere zauvijek. No  njegov prijatelj i kolega Freddie nagovori da pokuša još jednom i preuzme ekipu Heart State Universityja u Plainfolku, što znači preseljenje obitelji u neugledni gradić u Texasu. Na Sveučilištu Lambeau upozna najpatetičniju ekipu ragbijaša koju je ikada susreo. Potpuno obeshrabren, trener kreće u potragu za pojačanjima, a pronalazi ih u Jizminderu Featherfootu (Noureen DeWulfu) i Lanceu Trumanu (Matthew Lawrence).

"Povratnici" je upravo ono što se i predstavlja da je - parodija koja će nam pružiti bezbrižnih sat i pol smijeha i neobavezne zabave, što je idealno ako se želite opustiti pred malim ekranima.
 


Komentari (0)

Foto