Tihi otrov (2009)

Silent Venom (Originalni naziv)

akcija triler

Tajni eksperiment razvijanja protuotrova iz nove vrste mutiranih zmija krene po zlu

 
Režija: Fred Olen Ray
Scenarij: Mark Sanderson
Uloge: Luke Perry, Krista Allen, Tom Berenger, Louis Mandylor, Anthony Tyler Quinn

Filmografija

Duboko u džunglama na udaljenom otoku razvila se i živi nova mutirana vrsta zmije.Dr. Andrea Swanson (Krista Allen) i njezin pomoćnik istražitelj Jake proučavaju vrste u tajnom vojnom eksperimentu ali stvari krenu naopako i eksperiment u svrhu pronalaska protuotrova pretvori se u borbu za goli život.

Duboko u džungli na udaljenom otoku u Tihom oceanu živi nova mutirana vrsta zmije.Dr. Andrea Swanson (Krista Allen) i njezin pomoćnik istražitelj Jake (Louis Mandylor) proučavaju vrste u tajnome vojnom eksperimentu kako bi razvili protuotrov. No ubrzo se odnosi s kineskom vojskom zategnu, a admiral Bradley Wallace (Tom Berenger) odluči evakuirati otok. Jedino utočište evakuiranim ljudima je stara podmornica na svojem posljednjem putovanju na Tajvan. Wallace odluči staviti bešćutnog i prisilnog umirovljenog poručnika Jamesa O Neilla (Luke Perry) na čelo operacije.

James nije sretan što se mora brinuti i dva nova gosta. Međutim ispostavi se da nisu sami. Andreji je bilo naređeno da ponese zmije na kopno, a da stvar bude gora, James je odlučio prokrijumčario neke od najotrovnijih mutiranih zmija, uključujući ogromnu smrtonosnu čegrtušu. Kada kineski brod napadne podmornicu, strašne životinje puštene su iz svojih sigurnosnih kontejnera te počinju kradom slijediti članove posade. Zarobljeni pod morem, njeni putnici sada moraju strepiti i od strašnih otrovnih zmija dok Wallacea više zabrinjava mogući međunarodni incident i neprijateljski brod koji prati podmornicu.


Komentari (0)

Foto