ponedjeljak, 24.01.2022 16:00

Vidimo se u kuhinji (2016)

Meet Me in the Kitchen (Originalni naziv)

zabava kulinarski show

Hazer Amani naučiti će vas kako pripremiti neka od najpoznatijih jela na svijetu

sez.1 ep.8Hazer Amani poziva publiku u svoju kuhinju kako bi mu pomogli da se pripremi za svaku moguću prigodu kad treba kuhati za prijatelje i obitelj. Kako je vedar i energičan kuhar, u njegovoj se kuhinji može naći širok raspon jela iz cijelog svijeta, uključuju
 

U svakoj epizodi ovog zabavnog kulinarskog serijala gledatelji će naučiti trikove pripreme jela iz cijelog svijeta, poput fajite ili baklave te rekreirati recepte poznatih osoba. Od raskošnih gozbi do pripreme jednostavnih jela za djecu, Hazer Amani ima recepte za sve tipove kuhara – bilo da se radi o početnicima ili profesionalcima u kuhinji. Koristeći njegove kombinacije sastojaka i slijedeći upute za uštedu vremena, čak i oni najzaposleniji mogu pripremiti jelo koje će naprosto oduševiti!

Kao kuhar koji je školovan na slavnoj Cordon Bleu akademiji, Hazer Amani imao je prilike proputovati cijeli svijet te učiti od najboljih chefova iz uglednih restorana. Danas se njegova kuhinja sastoji od autentičnih turskih i perzijskih jela, a u njegovim specijalitetima uživaju gosti u vodećem restoranu u Istanbulu, gdje je Hazer glavni kuhar. Ovaj živopisan i energičan kuhar, u svom novom serijalu „Vidimo se u kuhinji“, poziva publiku da mu se pridruži u pripremanju jela za svoje najmilije - jer kada kuhamo za obitelj i prijatelje, zabava je neizbježna!

Komentari (0)

Foto