Cheech i Chong: Van iz moje sobe (1985)

GET OUT OF MY ROOM (Originalni naziv)

komedija glazba

Dvojica komičara pokušavaju snimiti svoj videospot koji će pratiti njihov glazbeni album

 
Režija: Cheech Marin
Scenarij: Cheech Marin
Uloge: Cheech Marin, Tommy Chong, John Paragon, Beverly D'Angel, Cassandra Peterson

Filmografija

Snimljena po uzoru na kultni lažni dokumentarac "This Is Spinal Tap", komedija "Cheech i Chong: Van iz moje sobe" ponajprije je namijenjena obožavateljima beskompromisnoga komičarskog dvojca koji su u svojim radovima strastveno i predano izbjegavali ikakvo kalkuliranje ili dodvoravanje ozbiljnijoj publici. Slavni Cheech i Chong svojim su nekonvencionalnim filmovima i živim nastupima osvojili naklonost mlađih ljudi željnih nesputanog humora na granici pristojnosti, što su ova dvojica redovito isporučivala

Cheech Marin i Tommy Chong, poznatiji jednostavno kao Cheech i Chong, pokušavaju snimiti video film koji će pratiti njihov glazbeni album "Get Out Of My Room". Između intervjua s različitim ljudima uključenima u cijeli projekt, vidimo i videospotove za buduće hitove kao što su "Get Out Of My Room", "I'm Not Home Right Now", "Love Is Strange" ili "Born In East L.A.". Međutim, planirani budžet za četiri skupa uratka neće biti dovoljan, pa Cheech i Chong moraju nadoknaditi novonastale troškove.

U "Van iz moje sobe" slavni Cheech i Chong se pokazuju i kao prilično kompetentni glazbenici, što filmu osigurava dodatnu vrijednost. Jedina zamjerka ide na račun trajanja filma - kada vas nakon nepunih sat vremena zaskoči kraj, zasigurno ćete poželjeti još!


Komentari (0)

Foto