Gradska faca (2006)

MAN ABOUT TOWN (Originalni naziv)

komedija drama

Agent za pronalaženje scenarista na meti je osvetoljubive djevojke čiji je scenarij odbio

 
Režija: Mike Binder
Scenarij: Mike Binder
Uloge: Ben Affleck, Rebecca Romijn, Samuel Ball, Mike Binder, John Cleese, ...

Filmografija

“Gradska faca”, redatelja i scenarista Mikea Bindera, upoznaje nas sa životom agencijskog čovjeka koji počinje gubiti kontrolu, u gradu koji počiva na vrlo površnim vrijednostima, na duhovit, ali istovremeno ozbiljan i dirljiv način.

Jack Giamoro (B. Affleck) uspješni je hollywoodski agent za pronalaženje talenata, specijaliziran za televizijske scenariste. Naoko bez problema, Jack uživa u svojoj velikoj kući s bazenom, vozi Mercedes, a već je nekoliko godina u sretnom braku s prekrasnom Ninom (R. Romijn). No to je samo privid, jer Jack sumnja da ga Nina vara, a uz to ga muči zdravstveno stanje njegovog oca Bena (H. Hesseman), bivšeg filmskog producenta, koji je nedavno pretrpio moždani udar.

Kako bi pronašao unutarnji mir, Jack počne pohađati tečaj za novinare koji vodi ekscentrični dr. Primkin (J. Cleese), a čija je polaznica i Barbi (B. Ling) koja sanjari o karijeri scenaristice. Jack ne sluti da Barbi planira osvetu jer je njegova agencija nedavno odbila njezin scenarij.

Premda ambiciozno zamišljen, "Man About Town" nije dospio u američku kinodistribuciju, već je izravno objavljen na DVD-u.


Komentari (0)

Foto