srijeda, 24.04.2024 22:00

Pazi, snima se (2017)

Body Cam Cops (Originalni naziv)

dokumentarni reality show

Zahvaljujući kamerama koji policajci nose na odorama otkrivamo kako izgleda njihov posao

An up-close and personal look at the front line of policing, using real footage from police body cameras. Life on patrol can be anything but routine.
 

Od oružanih racija i potjera do remećenja javnog reda i mira, kamere na odorama pružaju nam uvid u to kako se policijske jedinice diljem svijeta nose sa svim vrstama kriminala.

Zahvaljujući kamerama koje se nose na tijelu, policajci koji se diljem svijeta bore protiv zločina sada potrebne dokaze imaju i na videosnimkama. Ova serija nabijena akcijom nudi nam još neviđeni pristup policijskim jedinicama iz SAD-a, Australije, UK-a i Europe, koje se, dok su na dužnosti, služe tom inovativnom i ključnom tehnologijom.Prikazujući najstrašnije, opasne i nevjerojatne snimke koje su snimili policajci tijekom svojih akcija, serija nam nudi ekskluzivan, autentičan i izravan pristup u zanimljive ljudske priče. Uz snimke snimljene kamerama koje se nose na tijelu, vidjet ćemo i razgovore s policajcima koji su snimali te incidente te s počiniteljima i žrtvama zločina. Ovo je provedba zakona koja zadire u srce akcije, viđena očima policajca.

Komentari (0)

Foto