Martha (1998)

Martha Meet Frank, Daniel And Laurence (Originalni naziv)

komedija romantika

Tri stara prijatelja zaljube se u istu djevojku

 
Režija: Nick Hamm
Scenarij: Peter Morgan
Uloge: Monica Potter, Rufus Sewell, Tom Hollander, Joseph Fiennes, Ray Winstone

Filmografija

Mladenačka, lagana i zabavna komedija, s dopadljivim karakterima i suptilnim humorom.

Frank je glumac bez posla, Daniel uspješan ravnatelj glazbene tvrtke, lovac na talente i sa životnim stilom "za koji se umire", a Laurence je žrtva ljubavi, miroljubiv mladić koji donosi odluke za svu trojicu. Vraćajuće se s poslovnog puta iz Amerike u London, Daniel upozna Marthu, mladu Amerikanku kojoj, šarmirajući prodavačicu na šalteru zrakoplovne luke, uspije osigurati mjesto u prvoj klasi. On otkrije da je Martha kupila kartu u jednom pravcu jer želi započeti nov život i da je iznos od 99 dolara, koliko je koštala karta, sav novac koji je imala.

Daniel je potpuno očaran Marthom, ali njegove namjere da je zadivi krenu naopako kada ona odbije ručati s njum idućeg dana. Svoju priču o neuspješnom upucavanju Marthi, Daniel ispriča Laurenceu i Franku. Međutim, igrom sudbine Frank u jednom londonskom parku upozna Marthu: Uvjeren je da će imati više sreće nego Daniel. No još jednom igrom slučaja, Martha upozna i Laurence, onoga dana kada se u zračnoj luci mimoišao s Danielom.

Ono što slijedi mogao bi biti početak lijepe ljubavne veze, ali Martha poznaje svu trojicu i ne može se odlučiti niti za jednog od njih.


Komentari (0)

Foto