Moja osveta (1998)

Susan's Plan / Dying to Get Rich (Originalni naziv)

komedija triler kriminalistički

Rastavljena žena planira sa svojim ljubavnikom ubiti bivšeg muža kako bi se dokopala novca

 
Režija: John Landis
Scenarij: John Landis
Uloge: Nastassja Kinski, Billy Zane, Rob Schneider, Robert Harvey, Michael Biehn...

Filmografija

John Landis potpisuje režiju ovog napetog trilera sa elementima komedije o ženi koja smišlja način da ubije svog bivšeg supruga ne bi li se na taj način domogla velike količine novca.

Susan (Nastassja Kinski) je rastavljena od svoga bahatog muža Paula Hollanda (Adrian Paul). Susan je u vezi sa Samom Myersom (Billy Zane), a Paul ima ljubavnicu, priglupu striptizetu Betty Johnson (Lara Flynn Boyle) kojoj je na pameti samo seks i ima nekoliko ljubavnika u isto vrijeme. Paul još nije promijenio svoju oporuku, te u slučaju njegove smrti Susan dobiva veliku svotu novaca. Susan i Sam, zajedno sa Betty, unajme dvojicu sitnih kriminalaca, Billa (Michael Biehn) i Stevea (Rob Schneider), da ubiju Paula.

No, Paul preživi i biva prevezen u bolnicu. Susan tada u poomoć poziva svog bivšeg dečka bikera Boba, koji je sada u vezi sa Betty, da ubije Paula. Za cijelu prijevaru sazna i Samova bivša žena Penny, koja također želi dio novca, a Steve strahuje za svoj život, budući da je i on Bettyin ljubavnik, a Bob je poznat po svojoj nasilnosti. Susan, Sam, Bill, Steve, Betty, Bob i Penny se svi sastanu u bolnici sa jednim ciljem - ubiti Paula, dok im je za petama detektiv Scott.


Komentari (0)

Foto